Loading...

Despre noi


Salut!
Ne bucurăm că ești aici, pe UCluj SuperFan. Aici, experiența ta ca suporter al echipei Universitatea Cluj este dusă la un nou nivel!
Ai o rețea de socializare dedicată doar suporterilor.
Și un adevărat mall online cu peste 100.000 de produse.

Când postezi pe rețeaua socială UCluj SuperFan sau faci cumpărături în MarketPlace, primești puncte, iar cu acestea câștigi bilete la meciuri internaționale și alte experiențe de fotbal inedite cu jucătorii echipei.
Dar, cel mai important, la fiecare comandă a ta, 50% din comisionul de vânzare este cedat de platformă către echipă!
Astfel, prin cumpărături pe care, oricum, le faci pe alte site-uri care nu ajută în niciun fel echipa, tu contribui la bugetul clubului!
Fără niciun comision, ori alt cost, contribui la performanța și victoriile echipei!

Pentru a avea cea mai bună experiență pe platformă și pentru a te bucura la maximum de tot ce am pregătit pentru tine, iată un ghid rapid care te va ajuta să navighezi mai ușor și să te bucuri de toate funcționalitățile!

Iar după ce parcurgi imaginile de mai jos vei găsi alte informații interesante care vor răspunde la întrebarile CE ESTE UCLUJ SUPERFAN? și DE CE SĂ AM CONT PE UCLUJ SUPERFAN.

Aplicația UCluj SuperFan este disponibilă gratuit pe GooglePlay și AppleStore

 

 

 

 

Lansata in septembrie 2022, www.uclujsuperfan.ro este platforma prin care suporterii pot socializa intre ei. De asemenea, fara niciun cost sau comision, utilizatorii sprijina financiar clubul de fotbal cu fiecare achizitie de produse sau servicii realizata prin www.uclujsuperfan.ro. Inspirati de pasiunea suporterilor pentru echipa lor, am creat acest proiect pentru a le oferi un cadru dedicat de socializare si pentru a-i aduce mai aproape de echipa lor de suflet.

Mai mult decat atat, www.uclujsuperfan.ro le ofera suporterilor puterea de a face parte din dezvoltarea clubului: dincolo de sprijinul oferit din tribune, bilete sau abonamente, odată cu www.uclujsuperfan.ro suporterii pot sprijini financiar echipa de fiecare data cand fac cumparaturi prin intermediul platformei. Platforma www.uclujsuperfan.ro face parte dintr-un proiect amplu, alături de alte platforme dedicate sportului. Una dintre acestea este www.tenniswin.com. Ideea a plecat de la reunirea unor nevoi extrem de actuale in zilele noastre - nevoia oamenilor de socializare cu cea de a face cumparaturi.

Pentru ca este posibil sa ai si alte intrebari despre www.uclujsuperfan.ro, ori despre conceptul de www.uclujsuperfan.ro, te invitam sa afli mai multe mai departe:

CUM FUNCȚIONEAZĂ PLATFORMA ȘI CUM AJUNG BANII LA ECHIPĂ?
Platforma ofera o experienta de tip one-stop-shop: utilizatorii au acces la o retea de socializare proprie si pot achizitiona orice isi doresc. Pe langa zona de socializare, similara marilor platforme Social Media, www.uclujsuperfan.ro integrează si un MarketPlace in care sunt listate mii de produse. Oferta de produse este in continua dezvoltare si comercianti noi se alatura constant proiectului.

La fiecare tranzactie, 50% din comisionul de vanzare ajunge la clubul de fotbal. Astfel, suporterii www.uclujsuperfan.ro ofera mai mult sprijin echipei, fara niciun alt efort sau cost. Mai mult decat atat, nu exista diferente intre preturile afisate pe platforma www.uclujsuperfan.ro si cele afisate pe website-urile magazinelor partenere.
Dincolo de achizitia de bilete sau abonamente prin alte programe, de sustinerea din galerie, ori din fata ecranului, www.uclujsuperfan.ro este cel mai simplu mod de a sprijini echipa www.uclujsuperfan.ro.

CE FEL DE PRODUSE POT CUMPĂRA?
De la magazinele online din platforma www.uclujsuperfan.ro pot fi achizitionate echipamente si componente IT, electrocasnice, electronice, articole de ingrijire personala, articole sportive, produse alimentare, carti, produse pentru casa si gradina, petshop, accesorii si articole auto, jucarii si produse pentru copii etc.

CE ÎNSEAMNĂ CONCEPTUL "Social MarketPlace"? 
www.uclujsuperfan.ro combina experienta dinamica a unei rețele de socializare cu functionalitatile unui MarketPlace din care utilizatorii pot achizitiona rapid produsele dorite. In acest moment, in platforma sunt listate cateva mii de produse. Iar strategia este de a extinde portofoliul de magazine pentru a ajunge la un volum de sute de mii de produse.

BANII CARE SE DUC LA ECHIPĂ SUNT COMISIONAȚI UTILIZATORILOR?
Utilizatorii nu platesc direct comisionul. Platforma este cea care cedeaza 50% din comisionul de vanzare perceput magazinelor. Nu exista diferente intre preturile afisate pe platforma www.uclujsuperfan.ro si cele afisate pe website-urile magazinelor partenere. Astfel, suporterii www.uclujsuperfan.ro ofera mai mult sprijin echipei, fara niciun alt efort sau cost.

CE ALTE BENEFICII MAI PRIMESC UTILIZATORII?
Dincolo de un cadru dedicat de socializare si de sprijinul financiar direct pe care il ofera echipei de fiecare data cand fac cumparaturi prin intermediul platformei, www.uclujsuperfan.ro isi recompenseaza utilizatorii cu puncte, in cadrul www.uclujsuperfan.ro. Despre modul in care se obtin punctele si avantajele oferite de www.uclujsuperfan.ro.

CE MAGAZINE SUNT LISTATE PE PLATFORMĂ?
Vezi AICI
magazinele care au produsele listate in platforma www.uclujsuperfan.ro.

AM UN MAGAZIN ONLINE. CUM POT LISTA ȘI EU PRODUSELE PE PLATFORMA?
MarketPlace-ul www.uclujsuperfan.ro are un caracter generalist, deschis tuturor gamelor de produse. Astfel, orice magazin online se poate lista in www.uclujsuperfan.ro. Daca ai un magazin online si vrei ca produsele tale sa faca parte din oferta www.uclujsuperfan.ro ne poti scrie pe contact@uclujsuperfan.ro.