Loading...

Suzuki Burgman An 400 Abs 2024

0 recenzii
39.94999 RON

Peste 150.000 produse

Alege dintr-o gama variata de produse

Transport local

Livram produsele direct la usa ta

Comanda rapida

Termen de livrare: 1-5 zile

Peste 150.000 produse
Transport local
Comanda rapida
Alege dintr-o gama variata de produse
Descriere produs

Motorul monocilindric de 400 cmc, răcit cu lichid şi alimentat prin injecţie are o diagramă armonioasă a dezvoltării puterii şi o funcţionare rafinată.

Distribuţia cu două axe cu came în chiulasă DOHC a permis amplasarea optimă a supapelor de admisie şi evacuare, pentru umplerea eficientă a cilindrului şi o combustie completă. Consumul mediu redus asigură, în combinaţie cu capacitatea de 13,5 litri a rezervorului, o autonomie apreciabilă.

Catalizatorul cu sondă lambda de mari dimensiuni şi sistemul de aer secundar conduc la reducerea nivelului emisiilor de noxe.

Sistemul ISC (Idle Speed Control) controlează automat nivelul turaţiei de ralanti, uşurând pornirile la rece.

Roata faţă cu jantă de 14 ţoli este echipată cu două discuri de frână de 260 mm, iar cea din spate – cu un disc de 210 mm.

Sistemul de frânare este echipat cu ABS (Antilock Brake System) care previne blocarea roţilor la decelerările energice (doar pentru versiunea AN400A).

Cadrul-grilă din ţevi de oţel înalt aliat este uşor, dar foarte rigid torsional.

Furca telescopică cu jambe de 41 mm şi amortizorul central, dispus într-o poziţie similară motocicletelor, au o cursă a amortizării apreciabilă, ce favorizează confortul rulării. Monoamortizorul spate este reglabil în pretensionare.

Spaţiul de depozitare de sub şa are o capacitate de 62 litri, suficientă pentru găzduirea a două căşti integrale ori a unei genţi pentru documente de dimensiunea A3. Iluminarea spaţiului portbagajului este asigurată de lămpi cu comutator.

Trei compartimente pentru depozitarea obiectelor mici sunt amplasate în carenajul frontal: cel mai mare are capacitatea de 10 litri şi dispune de o priză DC pentru alimentarea diveselor aparate electrice, iar două mai mici sunt amplasate deasupra acestuia.

Comoditatea poziţiei de conducere este asigurată de ergonomia comenzilor, dar şi de şaua cu dimensiuni generoase, echipată cu un minispătar pentru pilot, cu o reglare facilă, în cinci trepte a 10 mm.

Forma decupată a podelei permite un contact facil al tălpilor pilotului cu solul în cursul manevrelor de parcare.

Suzuki Advanced Immobilizer System (SAIS) este un immobilizer controlat digital şi dotat cu transponder, ce asigură un nivel maxim de securitate a maxiscuterului. Acest sistem este integrat în contactul general, care este acoperit cu un capac magnetic ce poate fi deschis numai cu condiţia tastării corecte a unui cod numeric.

Fanta prezentă în carenajul lateral permite trecerea unui lanţ de securitate în jurul cadrului şi al unui obiect fix exterior.

Bordul este de tip analogic, cu turometru şi vitezometru rotunde plus afişaje LCD şi LED incluzând indicator al nivelului uleiului şi al temperaturii lichidului de răcire, kilometraj total şi parţial, termometru pentru temperatura exterioară, ceas şi indicator al rezervei de benzină.

 

Garantie Extinsa Suzuki!

Garanția extinsă Suzuki Motorcycles intră în vigoare imediat după terminarea garanției producătorului de 2 ani și este valabilă timp de 12/24/36 de luni sau 100.000 km (oricare dintre aceste condiții este prima îndeplinită).

Preturile extinderii garantiei variaza in functie de capacitatea motorului:

  1AN 2ANI 3ANI
<800cmc 520.03 RON* 1.054.34 RON* 1.558.90 RON*
>800cmc 675.92 RON* 1.392.30 RON* 2.083.69 RON*

*preturile includ TVA

Primele de asigurare nu includ taxa de asigurare. În cazul introducerii prin lege a taxei de asigurare, primele se vor majora în mod corespunzător.


Pot fi incluse în acoperirea asigurării de garanție toate motocicletele și quad-urile producătorului Suzuki:

 •  a căror dată a începutului garanției producătorului nu este mai veche de 2 ani și al căror kilometraj total nu depășește 30.000 km;
 •  care sunt înmatriculate în România;
 •  ale căror lucrări de întreținere și inspecție prevăzute de către producător pot fi dovedite prin documente, de la data începutului garanției producătorului.

Acoperirea garanției nu este valabilă:

 •  pentru acele vehicule utilizate ocazional sau permanent de către cumpărător pentru transportul în scop comercial de persoane sau de mărfuri;
 •  pentru vehiculele care sunt utilizate ca vehicule de închiriat, vehicule de școală, în regim de taxi sau în cadrul aeroporturilor;
 •  pentru vehiculele care sunt înmatriculate pe numele unui comerciant de vehicule sau a unei unități service, cu excepția vehiculelor cu statut de „Test bike” ale
 • reprezentanțelor autorizate Suzuki;
 •  pentru vehiculele care sunt vândute unui revânzător comercial;
 •  pentru vehiculele care, în cazul unei cereri de garanție, sunt deținute sau se află în posesia unui comerciant de vehicule sau a unei unități service;
 •  pentru vehiculele care au fost produse în serie limitată sau care fac parte din seria pre-producție;
 •  pentru vehiculele care au suferit modificări tehnice, cum ar fi tuning, conversie gaz, etc.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Specificații

Alezaj x cursa81.0 mm x 77.6 mm
Ampatament1 580 mm
Capacitate rezervor combustibil14 L
Cauciuc fata120/70-15M/C 56S, tubeless
Cauciuc spate150/70-13M/C 64S, tubeless
Consum combustibil4.3 L / 100 km
Cuplu maxim36Nm/ 4.800 rot/min
Cutie de vitezeCVT – variator
Frana fataDisc, twin
Frana spateDisc
Greutate proprie215 Kg
Inaltime sa755 mm
Lungime2,240 mm x 760 mm x 1,350 mm
Putere 23 kW (31 CP 6.000 ROT/MIN.)
Suspensie fataFurcă telescopică, arc elicoidal, amortizare pe ulei
Suspensie spateAmortizor central, arc elicoidal, amortizare pe ulei
Tip motor4-stroke, 1-cylinder, liquid-cooled, DOHC
Capacitate cilindrica399 cm3
Km)97 g / km
Loading...